Om webben

Bloggen är om framtiden, mest - men inte enbart - :
 • i ett hundraårigt perspektiv
 • med en pessimistisk framtoning
 • med ett naturvetenskapligt synsätt
Reflekterar man nu över hotbilden inför framtiden minskar chansen att det blir en dålig framtid.Att göra inlägg
Vem som helst får kommentera utan moderering. Det går att göra inlägg om jag skriver en inbjudan som besvaras positivt. Jag gör det förmodligen för den som ger en god, övertänkt och utförlig kommentar, annars kan man be mig per email.


Historik
Den här bloggen börjades efter ett 50 års jublium med studentklassen 2012, avsikten var att den skulle fortsätta till 2017 på låg intensitet och se var jag hamnade då...


Parallell blogg
Eftersom bloggen inte klarade en del funktioner och ofta gjorde att jag inte fick kommentarer publicerade så började jag med en ny parallell blogg

1 kommentar:

 1. Det här är en invigning av en webplats som jag nu avser ägna fem år åt (med låg intensitet).
  Det var 50 årsmöte med anledninga av studentexamen för fjärde ring på reallinjen RIVb vid högre allmänna läroverket i Uppsala (nu katedralskolan). Klassen beslöt att träffas igen 2017 för 55 års jubileum. Då kan vi se var denna blogg hamnade.


  Hur gick de första veckorna?
  Jag höll bloggen tillgänglig enbart för gamla klasskamrater till början av September 2012. Första dagen efter publiceringen tittade de flesta som fått reda på det. Därefter föll antalet som tittade på bloggen och efter några dagar var det bara något enstaka besök. Två bra och tankeväckande kommentarer kom det första 24 dygnet! Men inget mer!

  SvaraRadera